pursaklar Günlükler

Wiki Article

Arakörle bağlantı ve iltisak nedeniyle partilere kapatılma davalarının her dem açılabileceğini tamlayan Nazır Tunç, "Şu an devam fail davalar da var.

Pursaklar Belediyesi, ilçeye olan derin bağ ile müşterek yeni iskân yerlerinin çoğalması haysiyetiyle erişim ağını bollatmak ve erişimı kolaylaştırmak kucakin yatırımlarına devam ediyor.

şeşnova Mahallesi'nde, Mevlana Camii Kur'an kursunda gerçekleştirilen telaki da hemşehrilerimizin rıza ve önerilerini dinleyen Reis bey Avanelarımız, taleplere belediyemiz tarafından lüzumlu yararlı devirlerin strüktürlacağını belirtti.

YASAL UYARI: BIST isim ve logosu "Sıyanet Marka Belgesi" altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değkârtirilemez. BIST adı şeşnda açıklayan tüm bilgilerin telif hakları külliyen BIST'e ilişik olup, tekrar yayınlanamaz.

Yeni İnşaata Temellanan Arsalar bâtınin mükellefler, inşaata başlama ruhsatı yahut mahalle muhtarlarından alacakları yadımlama yazısı neticesinde arsaları üzerinde kâin kırık dökük binalarının felaketı strüktürlmaktadır.

ve 9. maddelerinde belirtilen ferdî data işleme şartları ve ammaçları kapsamında aktarılabilmektedir.

2023 Yılı Merkez ve Taşra Teşkilatında Çdüzenıştırılmak Üzere 4/B Kontratlı Personel çekicilikına İlişhınç Sözlü Sınav Duyurusu

Web sitemizi ziyaret etmeniz dolayısıyla elde edilen kişisel verileriniz horda sıralanan fakatçlarla T.C. İçmedarımaişetleri Bakanlığı aracılığıyla Yasa’un 5. ve 6. maddelerine makul olarak mesleklenmektedir:

Web sitemizi ziyaret etmeniz zımnında elde edilen ferdî verileriniz süflida pursaklar belediyesi sıralanan lakinçlarla T.C. İçmeslekleri Bakanlığı tarafından Kanun’un 5. ve 6. maddelerine amelî olarak hizmetlenmektedir:

Ankara'da bir MHP'li elan adam öldürmeye kurban gitti! Ferhat Özcan silahlı saldırı sonucu yaşamını kaybetti

Ramazan ayının içsel iklimini en esen şekilde hissettirebilmek amacıyla Pursaklar Belediyesi, Dirim Merkezinde düzenlemiş olduğu birbirinden tatlıca etkinliklerle, ilçe halkına unutulmaz bir ay evetşatıyor.

Ziraat Kredi Marketleri’nde haftalık indirim kelleladı: Fiyatları gkalıntı marketin yolunu tuttu… Kafe ve restoranlardaki fahiş fiyatlara yurttaştan reaksiyon!

Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi (CİMER) eliyle hep kurumlarına dilekçe hakkı kapsamında emir ve şikâyetlerinizi gönderebilir veya bilgelik edinme hakkı kapsamında kamu kurumlarından bili talebinde bulunabilirsiniz.

Bu sayede postalar gönderim merkezlerine karışmadan hızlı bir şekilde ulaştırılacaktır. Pursaklar kazasının kez kodu 06145 olmaktadır.

Report this wiki page